Over ons

Theaterworld Aalsmeer is al meer dan 25 jaar de meest uitgebreide feestwinkel en carnavalswinkel van Aalsmeer en omstreken. Op ruim 400 m2, verdeeld over 2 verdiepingen, is voor ieder themafeest de perfecte outfit te vinden.

Naast onze enorme keuze aan verhuurkleding (meer dan 3000 stuks) hebben we ook een geweldig grote collectie verkoopartikelen. Zo kunt u bij ons terecht voor verkleedkleding in ieder thema, maar ook voor bijpassende accessoires. Hoeden, petten, sieraden, partylenzen, brillen, kousen, panty’s, leggings, maskers, handschoenen, schmink, pruiken, tattoos, baarden en snorren maken de feestoutfit helemaal compleet!

Natuurlijk kan een feest pas echt beginnen als de locatie ook in het thema is versierd. Hiervoor hebben wij een speciale decoratiecollectie met alle nodige versiering voor in en om het huis. Huldeschilden, (helium)ballonnen, slingers, vlaggen, banners, scene setters en tafelversiering toveren uw locatie in een handomdraai om in het gewenste thema.

Leuke, grappige cadeau artikelen, wenskaarten en schertsartikelen kunt u ook bij ons vinden.

Onze kledingverhuurcollectie bestaat uit meer dan 3000 kledingstukken, bij ons zult u dus altijd een passende outfit vinden voor een verkleedfeest, themafeest, halloween, carnaval, toneelstuk, bierfeest, maar natuurlijk ook voor een bruiloft of festival.

Daarnaast hebben we avondkleding voor de heren in de verhuur; smokings en (lak)schoenen.

Gericht op de huidige omstandigheden hebben we ook leuke stoffen mondkapjes in ons assortiment opgenomen.

We verwelkomen u graag in onze winkel op de Middenweg 2 in Aalsmeer.