Levertijd/bezorging

Theaterworld streeft ernaar om bestellingen op dezelfde werkdag, doch uiterlijk binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling ter verzending aan te bieden. Hiertoe is Theaterworld echter niet verplicht.

Is een bestelling op Maandag t/m Zaterdag vóór 16.00 uur gedaan dan wordt getracht deze dezelfde dag nog te verzenden. Van elke statuswijziging ontvang je als klant een e-mail plus eventuele trackingscodes.

Een bestelling wordt door ons niet verzonden indien deze niet compleet verzonden kan worden, tenzij hier overleg met jouw als klant heeft plaatsgevonden. Indien de bezorging hetzij door (tijdelijk) niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt je hiervan uiterlijk 3 werkdagen nadat je de bestelling geplaatst hebt bericht. Je hebt in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren. Theaterworld zal in dat geval voor directe terugbetaling zorgdragen.

Afwijkingen in kleur-, type-, tekst- en/of prijswijzigingen voorbehouden. Aangeboden goederen en/of diensten worden duidelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en/of beschreven en zo volledig als de redelijkheid vereist.

Het eigendom van geleverde producten gaat over bij aflevering van het product op het afleveradres.