Over Ons

Over Ons

Theaterworld Aalsmeer is al meer dan 20 jaar de meest uitgebreide feestwinkel en carnavalswinkel van Aalsmeer en omstreken. Op ruim 400 m2 is voor ieder themafeest de perfecte outfit te vinden.

Onze verhuurcollectie bestaat uit wel 2500 kledingstukken, bij ons zult u dus altijd een passende outfit vinden voor een verkleedfeest, themafeest, Halloween, carnaval, toneelstuk, bierfeest, maar natuurlijk ook voor een bruiloft of festival.

Daarnaast hebben we avondkleding in de verhuur; voor heren smokings, jacquets, rokkostuums en (lak)schoenen en voor de dames avondjurken en cocktailjurkjes.

Naast deze enorme keuze aan verhuurkleding hebben we ook een grote collectie verkoopartikelen. Zo kunt u bij ons terecht voor verkleedkleding in ieder thema, maar ook voor bijpassende accessoires. Hoeden, petten, sieraden, partylenzen, brillen, kousen, panty's, leggings, maskers, handschoenen, schmink, pruiken, baarden en snorren maken de feestoutfit helemaal compleet!

Natuurlijk kan een feest pas echt beginnen als de locatie ook in het thema is versierd. Hiervoor hebben wij een speciale decoratiecollectie met alle nodige versiering voor in en om het huis en in ieder thema. (Helium)ballonnen, slingers, vlaggen, banners, scenesetters en tafelversiering toveren uw locatie in een handomdraai om in het gewenste thema.

Op dit moment is het (nog) niet mogelijk om in onze webshop te bestellen, wel zijn alle artikelen te koop in onze winkel.

We verwelkomen u graag op de Middenweg 2 in Aalsmeer.