Theaterworld Aalsmeer voor Thema- en avondkleding, bijpassende accessoires, schmink, lenzen, cadeau- en decoratie artikelen

WE STAAN GEWOON VOOR U KLAAR, VIA ONZE WEBSHOP, VIA MAIL OF TELEFONISCH!

Nu Nederland in lockdown is, is ook onze fysieke winkel natuurlijk gesloten. Heeft u toch feestversiering of andere feestartikelen nodig dan kunt u in de webshop, via mail of telefonisch uw bestelling plaatsen.

In onze webshop is een groot deel van ons assortiment opgenomen en deze geeft al een goed beeld van onze collectie. Er zijn echter ook veel artikelen die we nog moeten plaatsen. Kunt u iets niet vinden dan kan het dus goed zijn dat we het wel in huis hebben. Telefonisch kunnen we u vertellen of het gewenste artikel in ons assortiment zit en of we kunnen leveren.

U kunt ervoor kiezen deze te laten verzenden via PostNL of een afspraak te maken voor ophalen/ bezorgen.

M.06-50 50 15 85 / info@theater-world.nl

We hopen u snel weer in onze winkel te kunnen ontvangen,
Marjo & Willem

Verhuur & Verkoop

Voor de verhuur hebben wij rekken vol met geweldige themakleding. Voor ieder themafeest kunt u bij ons terecht voor een passende outfit. Daarnaast verhuren wij ook avondkleding zoals smokings. Een klein deel van de verhuur collectie is te zien op de website, voor een volledig overzicht kunt u bij ons langs komen in Aalsmeer.

Naast deze verhuurcollectie hebben wij in de verkoop ook een grote collectie themakleding, honderden verschillende accessoires, lenzen, schmink en decoratie- en cadeauartikelen.

Openingstijden:

I.v.m. de corona maatregelen is ook onze winkel gesloten. Via de webshop is het mogelijk een bestelling te doen en een afspraak te maken over de manier van leveren.

Maandag: 13.00-18.00
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 13.00-18.00
Donderdag:   13.00-18.00
Vrijdag: 13.00-18.00
Zaterdag: 10.00-16.00

Voor het aanmeten van een smoking werken wij op afspraak. Hiervoor kunt u ons bellen op 06-50 50 15 85 / 0297-32 76 08 of mailen.

verhuurcollectie | https://www.theaterworld-aalsmeer.nl

Verhuur

Onze verhuurcollectie bestaat uit meer dan 2500 kledingstukken, bij ons zult u dus altijd een passende outfit vinden voor een verkleedfeest, themafeest, Halloween, carnaval, toneelstuk, bierfeest, maar natuurlijk ook voor een bruiloft of festival.

en jarige en niet zelf op visite kunnen?

Een jarige en niet zelf op visite kunnen?

Dit is een greep uit onze collectie mascottes waarin wij, op originele manier onze ballonnen eventueel met uw cadeautjes, kunnen bezorgen.
Bel ons gerust om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.
Op deze site vindt u (een gedeelte van) ons assortiment (helium)ballonnen.

mondkapje  4 3

De leukste stoffen mondkapjes!

AANBIEDING
NU : van € 9,95 voor € 7,50

Mondkapjes van stof in 7 leuke aansprekende prints. De mondkapjes hebben een verstelbare elastieke bandjes, een buigbare neusbeugel en aan de achterkant een opening waar de losse, te vervangen, filters in geplaatst kunnen worden .


Nieuw binnen

Aanbieding