Feestwinkel themakleding, -accessoires, schmink, lenzen, cadeau- en decoratie artikelen

We zien u graag weer in onze winkel in Aalsmeer, maar u kunt ook een bestelling plaatsen via onze webshop.

Woont u niet in de buurt of wilt u het liever laten bezorgen dan kunt u ook bestellen in onze webshop en ervoor kiezen de bestelling te laten verzenden via PostNL .

M.06-50 50 15 85 / info@theater-world.nl

Graag tot ziens,
Marjo & Willem

Verkoop & Verhuur

In onze winkel hebben wij op onze verkoopafdeling een grote collectie themakleding, honderden verschillende accessoires, lenzen, schmink en decoratie- en cadeauartikelen. Deze artikelen zijn ook via onze webshop te bestellen.

In de verhuur rekken vol met geweldige themakleding. Voor ieder themafeest een passende outfit. Daarnaast verhuren wij ook avondkleding zoals smokings. Een klein deel van de verhuur collectie is te zien op de website, voor een volledig overzicht kunt u bij ons langs komen in Aalsmeer.

Openingstijden:

LET OP:
WOENSDAG 12 MEI ZIJN WE VANAF 17.00 UUR GESLOTEN
DONDERDAG 13 MEI (HEMELVAARTSDAG) ZIJN WE DE HELE DAG GESLOTEN

Maandag: 13.00-18.00
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 13.00-18.00
Donderdag:   13.00-18.00
Vrijdag: 13.00-18.00
Zaterdag: 10.00-15.00

Verhuur

Onze verhuurcollectie bestaat uit meer dan 2500 kledingstukken, bij ons zult u dus altijd een passende outfit vinden voor een verkleedfeest, themafeest, Halloween, carnaval, toneelstuk, bierfeest, maar natuurlijk ook voor een bruiloft of festival.

Thema Cadeau

Leuke, originele cadeau artikelen in diverse thema’s

Heliumballon

Iemand verrassen met een leuke ballon gevuld met helium. De grote cijferballonnen kunnen ook met helium gevuld worden, daarvoor kunt u contact met ons opnemen.


Nieuw binnen

Aanbieding