Theaterworld Aalsmeer voor Thema- en avondkleding, bijpassende accessoires, schmink, lenzen, cadeau- en decoratie artikelen

 Theaterworld Aalsmeer is al meer dan 25 jaar de meest uitgebreide feestwinkel en carnavalswinkel van Aalsmeer en omstreken. Op ruim 400 m2, verdeeld over 2 verdiepingen, is voor ieder feest(je) een outfit, accessoires of decoratie te vinden.

We verwelkomen u graag in onze winkel op de Middenweg 2 in Aalsmeer maar u kunt alle verkoopartikelen ook bestellen via onze nieuwe webshop.

M.06-50 50 15 85 / info@theater-world.nl

Graag tot snel,
Marjo & Willem

Verhuur & Verkoop

Voor de verhuur hebben wij rekken vol met geweldige themakleding. Voor ieder themafeest kunt u bij ons terecht voor een passende outfit. Daarnaast verhuren wij ook avondkleding zoals smokings. Een klein deel van de verhuur collectie is te zien op de website, voor een volledig overzicht kunt u bij ons langs komen in Aalsmeer.

Naast deze verhuurcollectie hebben wij in de verkoop ook een grote collectie themakleding, honderden verschillende accessoires, lenzen, schmink en decoratie- en cadeauartikelen.

Openingstijden:

Maandag: 13.00-18.00
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 13.00-18.00
Donderdag:   13.00-18.00
Vrijdag: 13.00-18.00
Zaterdag: 10.00-16.00

Voor het aanmeten van een smoking werken wij op afspraak. Hiervoor kunt u ons bellen op 06-50 50 15 85 / 0297-32 76 08 of mailen.

Verhuur

Onze verhuurcollectie bestaat uit meer dan 2500 kledingstukken, bij ons zult u dus altijd een passende outfit vinden voor een verkleedfeest, themafeest, Halloween, carnaval, toneelstuk, bierfeest, maar natuurlijk ook voor een bruiloft of festival.

Een jarige en niet zelf op visite kunnen?

Dit is een greep uit onze collectie mascottes waarin wij, op originele manier onze ballonnen eventueel met uw cadeautjes, kunnen bezorgen.
Bel ons gerust om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.
Op deze site vindt u (een gedeelte van) ons assortiment (helium)ballonnen.

mondkapje  4 3

De leukste stoffen mondkapjes!

AANBIEDING
NU : van € 9,95 voor € 7,50

Mondkapjes van stof in 7 leuke aansprekende prints. De mondkapjes hebben een verstelbare elastieke bandjes, een buigbare neusbeugel en aan de achterkant een opening waar de losse, te vervangen, filters in geplaatst kunnen worden .


Nieuw binnen

Aanbieding